fbpx

FEDEZZE FEL AZ ÚJ KONCEPCIÓT

BETEKINTÉS A TERVEKBE

FEDEZZE FEL AZ ÚJ KONCEPCIÓT

BETEKINTÉS A TERVEKBE
3895
6000
m2

ZÖLDÖVEZET

44
2000
m2

MAGÁNPARK

267
331

LAKOSZTÁLYOK

36918
63500
eur

ÁRTÓL KEZDŐDŐEN

6
9
percre

A VÁROSKÖZPONTTÓL

“There are three things that matter in property: location, location, location.” –  Harold Samuel, founder of Land Securities, one of the United Kingdom’s largest property companies.

„Egy ingatlan esetében három dolog számít igazán: az elhelyezkedése, az elhelyezkedése, az elhelyezkedése.” – ezek Harold Samuel, az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő, a nagy-britanniai Land Securities cég alapítójának szavai.

1949 óta, Samuel úr ezen szavainak elhangzása óta, ez a mondat a világ összes ingatlanfejlesztő cégének mottójává vált. Attól kezdve egészen napjainkig ez az elv maradt irányadó minden ingatlanbefektetés esetében, függetlenül a befektetés által megcélzott országtól.

A lakónegyed számára ideális helyszín Marosvásárhely egy olyan övezete, ahol nem található környezetszennyező ipari övezet, ahol a közlekedés zavartalan (körforgalmak és útirányonként két forgalmi sáv), a közszállítás is jelen van, az élelmiszerek és egyéb fogyasztási cikkek beszerzését szolgáló bevásárlóközpontok legfeljebb 9 perces sétatávolságra találhatók, illetve a város érdeklődésre számot tartó helyei személygépkocsival 9 perc alatt megközelíthetőek. Úgyszintén 9 percnyi sétára fekszik a marosvásárhelyi erdő a Tudor negyed új ligetével (parkjával) (pályázat, mely a helyi hatóságok licitációs szakaszában található).

Meggyőződésünk, hogyha még életben lenne, Samuel úr is befektetne a Concept 9 lakóparkunkba.