fbpx

25 ÉVNYI

TEVÉKENYSÉG

TÖBB MINT 13

BEFEJEZETT PROJEKT

A BEFEKTETŐ

Ki lehet az a befektető, aki viselni képes, hogy ne kössön kompromisszumokat a  minőség róvására, olyan körülmények között, ahol egy keresekedelmi társaság működésének alapját a profit határozza meg?

Musgociu Mircea, a Profitec Kft. által, egyetért azzal, hogy a haszon egy cég fennmaradásának fontos részét képezi, de a hosszútávú befektetések érdekében még fontosabb egy becsületes és komoly hírnév megőrzése, mely nehezen nyerhető el, viszont rendkívül gyorsan elveszíthető. Ezen övezetbe való befektetés egy működőképes hozzájáró út megépítésével kezdődött, mely 3 körforgalomból és az ezekhez tartózó, útirányonként két forgalmi sávos, utakból tevődik össze. Ezek, a lakópark fejesztéséhez szükséges közművesítéssekkel együtt 2,7 millió euróba kerültek. A három ingatlan (331 lakosztály) első fázisát képezi annak az 1500 lakosztályból álló lakóparknak, melyet a Profitec cég építeni szándékszik.

A látványos portfolióval rendelkező 25 éves tevékenysége alatt, a Profitec cégnek sikerült több mint 13 kereskedelmi, lakó- és irodaépület projektet elkészíteni. Nyugat-európából illetve az Egyesült Államokból összegyűjtött információknak a kompromisszummentes törekvéssel való ötvözése által Musgociu Mircea célul tűzte ki, hogy szüntelenül felülmúlja ügyfelei várakozásait, ezáltal különlegességekkel kiegészítve azok életét. Elektronikai mérnök lévén, ezen projekt keretén belül, gyakorlatba ültet minden olyan technológiát, amely a lakások kényelmét és biztonságát szolgálja.