fbpx

25 ani

de activitate

Peste 13

proiecte finalizate

DEZVOLTATOR

Cine este dezvoltatorul care își permite să nu faca rabat de la calitate in condițiile în care profitul este cel care stă la baza funcționării societăților comerciale?

Mircea Musgociu, prin Profitec SRL, este de acord că profitul este important pentru supraviețuirea unei societăți dar pentru a face investiții pe termen lung mai importantă este menținerea unui renume de cinste și seriozitate care se câștigă greu și se poate pierde ușor. Toată investiția în această zonă a început prin construirea unei căi de acces funcționale constituite din 3 giratorii și drumurile aferente cu două benzi pe sens. Acestea împreuna cu utilitățile necesare dezvoltării rezidențiale au costat 2,7 millioane de euro. Cele 3 imobile (331 apartamente) sunt prima etapă din cele 1500 de apartamente pe care Profitec intenționează să le construiască.

În cei 25 ani de activitate, cu un portofoliu impresionant, Profitec a reușit să construiască peste 13 proiecte comerciale, rezidențiale și de birouri. Prin îmbinarea informațiilor culese din Europa occidentala si SUA plus ambiția de a nu face compromisuri, Mircea Musgociu și-a propus să depășeasca în mod constant așteptările clienților, aducând un plus în viața acestora. Fiind de profesie inginer electronist, va implementa în acest proiect noutățile prin care tehnologia îmbunătățește confortul și siguranța locuințelor.